חיה מרום
קצת עליי
הכול התחיל אחרי שראיתי את הסרט Julie & Julia.
חשבתי אז שגם אני יכולה לנסות ושאני ממש רוצה וגם איך לא חשבתי על זה קודם .
כתבתי פוסט אחד , קצת התייאשתי . הבנתי איזה עולם גדול זה וכמה עלי ללמוד , אז הרפיתי .
אחר כך אימי הלכה לעולמה והצורך להנציח ולשמר חלק גדול מהמטבח האדיר שלה , נעשה לי דחוף .
לאט , נכנסתי לעולם המרתק הזה של כתיבה , צילום , חקירה , העלאת מתכונים . התשוקה לעולם הזה כיוונה ומכוונת את דרכי .
בינתיים אני גם עובדת כאחות בחדר מיון , מלמדת יוגה ומתחזקת את הבלוג , שמשמש גם כתרפיה נהדרת עבורי.
אני מבשלת מאז שאני זוכרת את עצמי , הבישול שלי מעוגן במטבח של הורי , שבו היה האוכל מרכזו של הבית וגורם מלכד ומחבר .
את התשוקה הזו לקחתי למטבח שלי . שווקים , חנויות , מסעדות , בישול , מציאת חומרי גלם מדהימים , מרגשים אותי מאד .
השיתוף הוא הכרח עבורי , הרצון להביא לכם את חוויותיי , את המסעות הקולינריים , את מה שקורה במטבח שלי , מרגש לא פחות .
אני כל הזמן חולמת וחותרת בצעדים קטנים להגשמת חלומותיי . זה יכול להיות דבר של מה בכך , או ממש חלום גדול . בדרך כלל אני סבלנית , לפעמים מלאת תשוקה וחסרת סבלנות .