מבשלת חלומות

סקונס-עם כוס קפה חם ומהביל השמיים הם הגבול!

חיבתי למתוקים ידועה,אך מי שמכיר אותי יודע שהחביבים עלי מכולם הם הסקונס!כוס קפה חם וחזק וסקונס משובח ואני מסודרת.לצערי אין להשיג אצלנו בארץ,ולא ברור לי למה ,בטח יש שם בחוץ קהילה שלמה שאוהבת אותם כמוני.בנסיעותי לארה'ב אני תרה ובודקת היכן אמצא את הכי טובים ,ויש לי סטנדרטים,לא כל סקון יעשה את המלאכה.לפני שבועיים הייתי בבוסטון ומצאתי בנתיים שני מקומות שווים הנה ישר אני מביאה לכם לינק לשניהם.
http://flourbakery.com/

http://www.canto6bakery.com/

שני המקומות שווים לא רק לענין הסקונס ,את זה תוכלו לראות באתר ,למרות שלדעתי אין כמו אלה של canto 6 .מאחר וגיחות למקומות אלה הם לא ענין של יום יום החלטתי לעשות מעשה ולהכין כאלה לבד,אני יכולה להגיד שעוד ישנה דרך למושלמים ,והנה בקשה אם מישהו יודע על מתכון שהוא ניסה ויצא מושלם בבקשה שתפו אותי!
המתכון שאני מביאה כאן קל מאד להכנה וטעים!!


וישר לרשימת המצרכים:

 

  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה.
  • 1/2 כפית תמצית ווניל.
  • 1 ו1/3 כוס קמח (עדיף קמח רב תכליתי של שטיבל)
  • 2/3 כוס קמח מלא
  • 1/3 כוס סוכר(זו לא טעות)
  • 21/2 כפיות אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח.
  • 170 ג'ר חמאה קרה מאד.
  • 100 ג'ר שוקולד מריר קצוץ,או 1 כוס שוקולד צ'יפס.
  • 3/4 כוס דובדבנים מיובשים או קרנברי
  • ביצה אחת מעורבבת עם כפית חלב להברשה.

ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות
מערבבים יחד את שני סוגי הקמח,מלח,סודה לשתיה,סוכר.מוסיפים קוביות של חמאה ומערבבים מפוררים עם הידיים לפירורים עד שכל החמאה מתאחדת עם הקמח. מערבבים בקערית נפרדת את השמנת המתוקה,ווניל,וביצה.
מוסיפים אל תערובת הקמח ומערבבים היטב(כן בידיים).מוסיפים את השוקולד והקרנברי ומערבבים .
מרפדים תבנית בנייר אפיה,וכעת יש שתי אפשרויות :1 לקחת מידי פעם כמות עם כף גלידה ולהניח בתבנית במרחק סביר 2.לקמח משטח עבודה ולקמח מערוך ולרדד לעובי של11/2 ס'מ,ובעזרת חותכן לקרוץ עיגולים די גדולים.להבריש למעלה עם תערובת הביצה ולאפות עד שמזהיב כ20-25 ד'ק,לא לאפות יותר מידי.אה שכחתי!לפזר למעלה סוכר ,רצוי גבישי.
זהו אני יצאתי לדרך בענין הסקונס,הצעות ,עזרה וכיוצא בזה יתקבלו בשמחה!

About the author

admin

3 תגובות

הוסף תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים